• Yazdır
  • Eposta

YÖDAK BAŞKANI AVCI KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

YÖDAK BAŞKANI AVCI KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

Yükseköğretim Planlama Denetleme Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kabulde konuşan YÖDAK Başkanı Avcı, Konya Selçuk Üniversitesinin en köklü  üniversitelerinden biri olduğuna dikkat çekerek kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.  

Dünya’daki ve KKTC’deki Yükseköğretim’deki gelişmelere ve hızla ilerleyen dinamiklerle birlikte, uluslararası akreditasyonlara ve tanınırlığa da dikkat çeken Avcı; İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan’ın verdiği bilgiler doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti’ndeki Devlet üniversitelerimizin İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği işbirliği çerçevesinde yürütülen çalışmalarını da takdirle karşıladıklarını belirtti.  

Prof. Dr. Metin Aksoy konuşmasında, Üniversiteleri hakkında detaylı bilgi vererek Yükseköğretim’de her zaman YÖDAK’ın yanında olduklarını ve her türlü işbirliğine açık olduklarını, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtılması ve Yükseköğretim’de daha iyi olması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarına dikkat çekti.

Prof. Dr. Metin Aksoy, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Acvı’yı en yakın zamanda Konya Selçuk Üniversitesinde görmekten büyük onur ve mutluluk duyacaklarını ifade ettİ.



Bize Ulaşın

Adres: 28 Kasım Sokak No:11 Köşklüçiftlik, Lefkoşa / KKTC

+90 (392) 228 43 46
+90 (392) 228 43 47
+90 (392) 228 23 48
+90 (392) 228 13 49

Email: yodak@gov.ct.tr