• Yazdır
  • Eposta

YÖDAK BAŞKANI PROF. DR. TURGAY AVCI, TÜRK AJANS KIBRIS (TAK)’IN 50. KURULUŞ YILINDA TAK MÜDÜRÜ FEHMİ GÜRDALLI’YA KURUMUN YARIM ASRA ULAŞMASINA YÖNELİK KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ.

21 Aralık 1973’te kurulan Türk Ajans Kıbrıs (TAK)’ın 50. Kuruluş yılını kutlayan Avcı, Değerli Türk Ajans Kıbrıs Ailesinin gurur ve sevinçle dolu 50. yılını kutlamak ve 50 yıl süresince elde ettiği muazzam başarıları paylaşmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı Türk Ajans Kıbrıs'ın 50. kuruluş yılını şanlı bir geçmişin ve parlak bir geleceğin kutlaması olarak görmek, Kıbrıs Türk medya sektöründeki önemli yerini bir kez daha vurgulamaktadır. Yarım asırdan fazla bir süre boyunca sağladığı güvenilir haberler, tarafsız yayıncılık anlayışı ve toplumsal sorumluluğu ile, adanın sesi ve vicdanı olduğuna dikkat çekti.

Bu uzun yolda, doğru ve etkili iletişimin gücüyle milyonlarca insanın yaşamına dokunması, her bir haber, her bir köşe yazısı ve her bir programı ile, Kıbrıs halkına değerli bilgiler sunması, düşündürmesi ve bir araya getirmesinin önemine de vurgu yapan Avcı, bu süreçte TAK’ın kazandığı güven, sadece bir haber kuruluşu olarak değil, aynı zamanda bir toplumun sesi olarak da anılmasını sağladığının da altını çizdi.

YÖDAK Başkanı Avcı, mesajında:

Bu 50 yıl boyunca gösterdiğiniz azim, inanç ve özveri, sadece bir medya kuruluşu olarak değil, aynı zamanda bir toplumun bilinçlenmesine, birlik ve beraberliğine katkı sağlamıştır. Kıbrıs Türk toplumunun varlığı tüm dünyaya sağladığınız haber verme gücü ile aktarılmıştır. Bu muazzam görevde azim ve kararlılıkla aldığınız yolun yüzyıllara ulaşacağına dair inancımız tamdır.

Türk Ajans Kıbrıs Ailesi'ni 50. kuruluş yılı dolayısıyla içtenlikle kutlar, başarılarınızın her geçen yıl daha da artarak devam etmesini dilerim.



Bize Ulaşın

Adres: 28 Kasım Sokak No:11 Köşklüçiftlik, Lefkoşa / KKTC

+90 (392) 228 43 46
+90 (392) 228 43 47
+90 (392) 228 23 48
+90 (392) 228 13 49

Email: yodak@gov.ct.tr