• Yazdır
  • Eposta

YÖDAK Başkanı 2024 Barış ve Başarı yılı olacak mesajını verdi.

YÖDAK Başkanı 2024 Barış ve Başarı yılı olacak mesajını verdi.

2023 yılının bu son günlerinde, Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon (YÖDAK) kurumu olarak başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmanın gururunu yaşıyorken 2023’te yaşamış olduğumuz asrın felaketi ve kayıplarımız için duyduğumuz derin kederi ifade etmek istiyoruz.

Eğitimde emek veren tüm eğitimcilerimize teşekkür etmek ederken, eğitime gönül vererek, her zaman daha iyisi ve gelişen teknolojik şartlarla yenilikçi bir yaklaşımı benimseyerek bu yönde hareket eden eğitim kurumlarımız güçlü bir eğitim için aktif çaba gösterdi.

Dünya genelinde yaşanan olaylarla birlikte eğitim, öğretim ve değerlendirme süreçlerindeki değişimlere adaptasyon göstermek, hepimiz için önemli bir hedef olmuştur. Bu bağlamda, YÖDAK olarak, küresel düzeyde eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve ülkeler arası iş birliğinin artırılması konusundaki çabalarımıza yeni bir ivme kazandırmayı hedefliyoruz.

Yine YÖDAK olarak yeni bir yıla girerken, daha da büyük hedeflere ve başarılara yürüme kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Geleceği şekillendirmek, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak ve topluma fayda sağlamak adına birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Öğrenci odaklı yaklaşımımızla, öğrenmeye ve gelişime olan bağlılığımızı sürdüreceğiz. Yeniliklere açık, öğrenmeye devam eden ve birbirimize destek olmaktan asla vazgeçmeyerek, birlikte daha aydınlık bir geleceğe doğru adım atacağımıza olan inancımızı yineliyoruz.

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, “2023 bizlere büyük acılar yaşattı. Dileğimiz dünyada barışın sağlanacağı, kazaların, depremlerin, kayıpların, dolayısı ile acıların olmadığı bir yıla girmektir. 2024 yılının, başta dünyada barışın sağlanacağı, her birimiz için sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olmasını dilerim” diyerek, “Birlikte daha nice yılları başarı ve kalite çerçevesi içerisinde öğrenme- öğretme hedefi ile geçireceğimize olan inancımızı yineliyor, sevgi, huzur ve başarı dolu bir yıl geçirmemizi temenni ediyorum”dedi.



Bize Ulaşın

Adres: 28 Kasım Sokak No:11 Köşklüçiftlik, Lefkoşa / KKTC

+90 (392) 228 43 46
+90 (392) 228 43 47
+90 (392) 228 23 48
+90 (392) 228 13 49

Email: yodak@gov.ct.tr