• Yazdır
  • Eposta

YÖDAK’TAN T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU’NA (YÖK) ZİYARET

YÖDAK’TAN T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU’NA (YÖK) ZİYARET

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı ve YÖDAK üyeleri Prof. Dr. Ali Ünyayar, Prof. Dr. Hasan Amca ve Prof. Dr. Zafer Ağdelen’den oluşan heyet, Ankara’da Yükseköğretim Kurulu'nu (YÖK) ziyaret ederek Başkan Vekili  Prof. Dr. Haldun Göktaş ile görüştü. 

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı tarafından yapılan açıklamada, yapılan ziyaretin oldukça samimi bir ortamda gerçekleştiği belirtilerek, görüşmede KKTC Yükseköğretimi’nin ileriye taşınması adına yapılması gerekenlerin konuşularak istişare edildiği ifade edilerek, KKTC üniversitelerinin yeni programlarına onay verilmesi, denklikteki tıkanıkların aşılması ve YÖK’ün tüm birikim ve teknik altyapısından yararlanılması konularında çok olumlu görüşmeler yapıldığı vurgulanmıştır.

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, YÖDAK Başkan ve heyetini kabulünden ve misasafirperverliklerinden dolayı  Başkan Vekili  Prof. Dr. Haldun Göktaş’a teşekkür ederek, YÖK’ün KKTC üniversitelerine vermekte olduğu desteğin ve YÖK ile işbirliğinin artarak devam etmesinin  önemine vurgu yaptı.



Bize Ulaşın

Adres: 28 Kasım Sokak No:11 Köşklüçiftlik, Lefkoşa / KKTC

+90 (392) 228 43 46
+90 (392) 228 43 47
+90 (392) 228 23 48
+90 (392) 228 13 49

Email: yodak@gov.ct.tr