• Yazdır
  • Eposta

ANNELER GÜNÜNDE: YÖDAK BAŞKANINDAN MESAJ

ANNELER GÜNÜNDE: YÖDAK BAŞKANINDAN MESAJ

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, annelerimize olan sevgi ve minnettarlığımızı ifade etmek için kutlama yaptığımız bir gündür. Bu yıl da Anneler Günü'nü kutlamanın mutluluğunu yaşarken, Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) olarak annelerin yaşamdaki yeri ve eğitimdeki önemini vurgulamak istiyoruz.

Anneler, hayatımızın en değerli hazinelerinden biridir. Onlar bize sevgiyle büyümeyi, güçlü olmayı ve zorluklarla başa çıkmayı öğretirler. Annelerimiz, fedakarlıklarıyla, sabırlarıyla ve sevgileriyle bize ilham verirler. Onların sevgisi, hayatımızı şekillendirir ve insanlığı daha güzel yarınlara taşır.

Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon (YÖDAK) Kurulu olarak, annelerin eğitimdeki önemine ve katkılarına dikkat çekerken, annelerin, çocukların eğitimine olan destekleriyle, onların başarılı olmalarını sağladıkları katkıyı vurgulamak isterim. Annelerin cesareti, özverisi ve destekleri, öğrencilerin potansiyellerini keşfetmelerine ve başarıya ulaşmalarına yardımcı olur.

Bu özel günde, annelere, yaptıkları fedakarlıklar için teşekkür etmek ve onların sevgisi ve desteği ile gelecek nesillerin daha bilinçli yetişeceğine inancımızı ifade etmek isterim.

YÖDAK adına, tüm annelerin Anneler Gününü en derin duygu ve düşüncelerle kutladığımızı vurgulamak isterim.



Bize Ulaşın

Adres: 28 Kasım Sokak No:11 Köşklüçiftlik, Lefkoşa / KKTC

+90 (392) 228 43 46
+90 (392) 228 43 47
+90 (392) 228 23 48
+90 (392) 228 13 49

Email: yodak@gov.ct.tr



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Bicare Sigorta