• Yazdır
  • Eposta

Çevre Koruma Haftası: Eğitimde Bilinçlendirme ve Değişim İçin Hareket Vurgulandı.

Çevre Koruma Haftası: Eğitimde Bilinçlendirme ve Değişim İçin Hareket Vurgulandı.

Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) olarak, çevre koruma ve sürdürülebilirlik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla 05-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Koruma Haftası'nı ekolojik sorunlara dikkat çekmek amacıyla ve farkındalık çalışmalarının düzenlenmesi açısından memnuniyetle karşılıyoruz.

Çevre koruma, günümüzde giderek artan bir öneme sahip olup, sadece bugünün değil, gelecek nesillerin refahı için de kritik bir konudur. Eğitim, çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularında toplumsal farkındalığı artırmanın ve geleceğe daha yaşanabilir bir dünya bırakmanın anahtarlarından biridir.

Bu hafta boyunca, düzenlenen etkinlikler ve girişimler ile hem küçüklerin çevre bilincini artırmak hem de toplumun genelinde çevre koruma bilincinin geliştirilmesine katkı sağlanacaktır. Üniversitelerimiz ve Eğitim kurumlarımızın, sadece bilgi üretmekle kalmayıp aynı zamanda çevre dostu uygulamaları teşvik ederek örnek bir rol üstleneceği inancındayız.

Çevre koruma haftası vesilesiyle, tüm eğitim camiasını çevre bilincine ve sürdürülebilirliğe daha fazla önem vermeye, çevre dostu uygulamaları teşvik etmeye ve bu konuda topluma liderlik etmeye davet ediyoruz.

Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK)



Bize Ulaşın

Adres: 28 Kasım Sokak No:11 Köşklüçiftlik, Lefkoşa / KKTC

+90 (392) 228 43 46
+90 (392) 228 43 47
+90 (392) 228 23 48
+90 (392) 228 13 49

Email: yodak@gov.ct.tr